20.9

att inte kunna gå vidare ner är det värsta som finns.
men när det går upp igen inser man hur farligt minst frustration är..
och dt är uttröttande.
att hela tiden anstränga sig men ingen som helst belöning får man.
om något är det ångest, men vem fan vill ha det?!



23-10 "Filmfestival"

Vi hade något så kallat filmfestival idag i skolan som pågår tills imorgon också. Och helt plötsligt ska HD vara där och fota och intervjua, vad händer då .. jo, precis alla klär upp sig. Det var skumpa och biopopcorn tillsammas med röda mattan.. Haha, nej men vadå gå överbord JHG?!
Äsch.. det var kul det med ;D

På kvällen var det passande ett MQ-Vip-Event .. ja, något sånt som jag och Emelie lyckades ta oss till. Men kläderna var dyra och inte allför speciella. Men vi är ju osm vi är och var tvugna att ha tag i en Goodie-Bag! Då är det bra att vännen min har konakter inne på MQ som kunde smuggla ut två påsar till oss. Men det var inget särskilt i dessa påsar heller..
Vad har hänt med MQ egentligen. Brukade ju älska den affären ;/


     

back in business.

Har inte skrivit på länge därför att jag helt enkelt inte orkat! Usch.. det har verkligen varit mycket mentalt skit nu de senaste veckorna.. insomnia, otrohet, svek och allmänt bullshit!

Aja, jag tänker inte sitta och rabbla upp alla problem som en anna apa utan tänkte börja blogga som vanligt istället.

Idag var vi i Köpenhamn, (..danmark)
Låter kul eller hur?  Men nej.. det var med klassen i regn och kallhet. Och värst av allt var att pengar fattades! Ännu ett problem. Får ju ingen lön på fredag för jag har inte jobbat i september. Bra Johanna! Haha.. oh alltså jag är så trött just nu att jag vet inte vart jag ska ta vägen! Borde kanske inskaffa sömntabletter för detta är inte okej!

Nu måste jag äta lite chips och dricka te medan sex and the city visas på min datorskärm.. allt för att muntra upp mig själv denna tisdag! <3