breakfast at tiffany's



Om ni inte har sett filmen så koka genast en kopp te och fram med en filt och sätt på denna underbara film!

it's all about the little things.



i wish i didn't need this
i wish i could make it go away
and most of all to take it back

there's disapointment everywhere
stuff buried long ago
now haunting me and my clear sight

sometimes i'm not even sorry

wanted.



se filmen.. och älska soundtracket!

jag hatar dig..


15092008-

Måndag .. igen!

Ja, skolan var ju sådär. Börjar ångra rejält att jag valde TYSKA! Dte är ju ett hemskt språk! Kan inte uttala hälften av orden och fattar knappt vad läraren dillar om. Kan ju med säkerhet säga att mitt MVG är i riskzonen i detta språk. Vilket inte är helt acceptabelt. Men det är ju bara början av året så då får man slacka lite .. eller?

Efter skolan däremot. Blev det fika och kill-prat på Espresso House med Em. Vi börjar komma tillbaka till våra Coffee-dates, vilket är helt underbart! Men efter det .. ja, då bestämde vi oss för att leta upp mössor. Och vi provade i stort sett alla i hela stan. Jag garvade så jag grät vid många tillfällen!! Trots alla missöden där vi ser ut som gamla golfspelare hittade vi några ganska fina.. och jag som börjat få ett shopping beroende sitter nu och ser hur jag kan spendera mina sista slantar vist!

Hah, ja, jag tror inte att det kommer bli så vist utan mer en impuls shopping!
Nu ska jag sätta på Eurotrip och fortsätta skratta resten av kvällen. Have a lovely evening!




fifthy hours

fan .. jag kan inte säga annat än att jag hatar er .
och ännu mer vad jag gjort.

080908.



starvation.


tråk-dag i skolan! efter dte bar det av til ungdomsmottagningen och därefter till house of pain för att kolla in taturingar OCH en del grosse piercingar!! .. usch, ryser bara vid tanken på det!
kort och gott. hittade ännu en tröja idag! shopoholic number one och imorgon kommer bootsen!

drunk.

för ibland blir det liksom fel från början. en och sedan en till och ännu en. men det som gör att det är så dåligt är när någon inser vad man håller på med. jag menar, själv vet man ju vad man sysslar med och måste ju på någon nivå tycka att det är okej. eller är det kanske sant att vi har så lite självdiciplin och bara följer med strömmen?!

tired.

precis vad jag ska göra snart. one tree hill & NYLON! how can it get better?
oh yeah, I know how ..



shop. sex. smoke.


Idag har jag shoppat!


Oh gud vad jag har shoppat!! Den slutliga summan blev på ca 2500:- men man kanske ska räkna med bootsen jag beställt hem och kommer på tisdag och då blir det närmare 3300:- .. Ojdå, nu låter det som jättemycket pengar. Men vet ni vad?! Hösten kommer bara en gång om modet vilket betyder att man kan bra handla höstmodet en gång om året och då måste man spendera!!

Hah, men lite ångest fick jag allt över hur mycket jag shoppat när jag inte ens kunde ta en cigg på grund av kassarna! Men men, jag lyckades! Är man beroende så är man. Oj, jag kanske inte borde vara så positiv om det eftersom det är en ganska dålig vana. Men vafan man är bara sjutton en gång. Nu ska jag se sex and the city , bra för att jag ska sluta dilla här!

love.

.

DU FÖRSTÖR MIG ..

080904.



hmm..
what to say about today.

Jag kommer inte bli nöjd med den här uppsatsen utan har redan gett upp totalt! Men jag och Emelie har ju då bestämt idag att vi ska skiva skriva en sexbok därför att de enda som finns här i helsingborg är ju helt .. fel! -Hah, krabbor, och elefanter.., ja, jag vet inte allt men det var inget att rekomendera iallfall!

nu blir det plugg och sen sex and the city för imorgon ska jag shoppa satan i det! *

love.

new techniques.


Så nu har jag äntligen fått min bärbara dator!!
Är överlycklig .. men det rär bara för tillfället då jag planerar att ha med den till skolan för att jo plugga hela dagen imorgon. Suck! Vem anstränger sig egentligen med en 3-sidor lång "testuppsats" som senare ändå inte kommer att betygsättas..?!
Aja, nu ska jag fortsätta fixa här.

Usch .. får sån ångest över vad som händer. När allt går åt rätt håll så måste man ge vika för det större faktum.
if i only could make it through tomorrow..