080526-102235

inget internet hemma så sitter just nu på biblioteket och ska göra klart min ReA komplettering som ska vara inlämnad idag. men denna datorn har ju inget usb-minne utag så ja, vad ska man göra?

jag blir bra så trött på allting. och jag sknar det som en gång förstörde mig. det har kanske gått 3 år men jag har inte glömt vad som hände. det är inte meningen att någon ska förstå men jag vill ändå lägga ut det. det som förstör ens tillvaro idag är inget i jämförelse. jag tror inet jag har accepterat vad som hände då förrens någon tid sedan. det är en del av mina erfarenheter, och en anledning till mina handlingar idag. det är jag, då, nu och sen.

helt ärligt talat är jag glad för det.

hur kan det vara att hemligheter så mörka och starka kan göra en bättre? borde det inet tunga en tills det gör ont att ta ännu ett steg i rätt riktning. men att gå förbi det onda finns inte.
och det är komiskt, egentligen. om man inet kan komma förbi det onda helt men var år byggs det upp ännu mer som bara läggs till. och till sist säger man nej jag är inte okej.

om man då har turen att inte vara så hämmad.. att man inte har den spärren att kunna visa sitt riktig jag för världen.
men de som har tur kommer en dag inse. att de har inget .
inga riktiga erfarenheter som formar ens karaktär.
inget att berätta om, ingen helig dag då man en gång dog.

de finns inte.







080525-224912

Jaha, och så satt man här igen. Sjuk och jobbig. Ångrar något jag borde gjort för längesedan. Något som påverkar mig nu. Något som andra bedömer. Någon som tykcer jag fortfarande kan ta saken i egna händer och få ett slut på det. Att sluta straffa mig själv. Att bara låta det va och inte försöka påverka ödet till det bästa just därför att det antagligen bara kommer bli värre om jag fortstter. Men vad ska jag göra. Kan inte hjälpa att jag är realist och vill inget hellre än att tro det bästa om folk. Men det är just nu jag inte ska hålla mig ifrån naivitet. Det har gett mig problem förut och av just den anledningen lovade jag mig själv att nte någonsin vara det igen.


Om du tror att du känner mig har du fel. För att känna någon måste man veta vad de gått igenom.. varför de gör som de gör. Hur de tänker när de förhandlar. För att känna mig måste du gå igenom samma sak. Och det önskar jag ingen.

Jag önskar ingen det helvetet.
Det utan botten.
Det som slukar en levande.
Det som man inte kommer ut ifrån.

Och ännu värre näst man kommer ut ifrån det. Tror att man överlevt helskinande. Det är just då man trillar dit igen. Och har man riktigt otur, kan man nu inte längre stå på egna fötter som man brukar och samtidigt lett åt världen.

Jag vet att jag inte kunde det iaf.






080523

nu är vecka 21 över!! ..  äntligen! men jag måste nog erkänna att jag fuskat lite med mina inlämningar. gjorde bara romananalysen tills idag, men smarta Emelie glömmer den på ett bord i kafeterian! , hah, tack stumpan liksom ( a )

sitter för tillfället på jobbet och"arbetar" , sen är det hem för att packa för jo vi flyttar ju typ IDAG .. och självklart jag jag missat att förbereda mig . allt tack vare skolmöget! men bara två veckor kvar.. vilket påminner mig ; måste köpa gummistövlar!

lika bra att informera om att jag vittnar till att Emelie faktiskt tankade bilen idag! jodå det är helt sant, hon gjrode dte. ( och jag satt oskyldigt och väntade i bilen -thihi* )



love-



du valde detta

du ler och skrattar
men allt jag ser är rädslan
en rädsla för att jag ska inse
besvikelsen som nu inte kan döljas

du tror att den tuffa tiden är över
den obekväma situationen förbi
men jag har nyheter till dig
jag prioriterade mig före dig
och lät dig ha en mjuk början

här tar det slut.



080521

att förtränga, glömma och le.
att anpassa psyket efter vad men behöver för att överleva i detta spel som kallas liv.
men även att bryta ner, klarna upp och inse.
allt för att uppnå ett mål.
det genuina skrattet som endast finns hos de som inte vet om ont.
att acceptera.


*


Idag blev det heldag med Emelie! Café latte, frapinos & scones med en Ffful Fffredrik och skor i en New York lägenhet .. haha *internt* .. och snart är VIP - kvällar och modevisningar inplanerade.

Men ja, hittade drömskorna förra veckan och bestämde idag att jag kommer inköpa dem nästa vecka. Strunt i att jag kommer vara pank efter det, de är värda det!

Och hur lyckas jag skicka 800 sms på en månad.. haha , ja .. det är ett mysterium som tillhör livet.

image11

love-


i'm ok

bruises fade
but the pain remain the same
every morning that i wake
i look back at yesterday
and i know that i'm ok

i still carry the guilt
but you're the reason
for all the walls i've built
you don't see the damage
for you it's a memonry
but for me it's still alive

i can't forget
the marks you left
the fear i felt
the lies i told

i will remember
and i'm ok

image10


202932

Hello my name is grandma! .. haha intern kommentar från emelie*
har nyss kommit hem från en .. inte så jätte mycket plugg och mer skvaller - date på espresso house.. idag har längtan om att äta kina-mat 3 på natten, vara fulla och få sparken varit högst på vår agenda, och självkart är PRADA med på alla hörn! ..

prov imorgon men vafan.. hoppas inte på mer än G då jag inte orkar anstränga mig i plugg.. haha och fler finns det i klassen då någon .. ehm .. somnade på golvet i mediateket idag .. haha.

annars idag så har vår mattelärare christian erkänt att han är en gris som fick en i klassen att bli utskälld av en polis på fredriksdal.. haha.. och vickan har förklarat för chääng vad som händer i ett lust-hus.. det lät typ så här ; "..ja, men hör du inte det?! .. LUST-hus, det är tack vare dem som världen lever vidare.." haha

Gossip Girl och Mat nu ja! ... hahah och SEN kanske.. så .. ja .. plugg! *suck*

image10

love-


Hårrmodell med Emelie i Malmö.

Har nyss kommit hem efter att nästan varit i Malmö i 12 timmar med kasnke 1,5 timmes sömn.. haha emelie fick dock 2 och hon kan ju skrämma en tjej när hon sover!! .. haha, internt
-så vi kommer dit vid kvart i sex och sätter oss i sofforna och se detta; vi pluggar! .. och sen somnade vi visserligen , men men.. hah, sånt händer.

men nu är dte fortsatt plugg inför provet på tisdag, usch vad jag inte orkar !!

image9n

love-


234954

haha,, så nu har jag och emelie sett x antal avsnitt av sex and the city och krängt naturgodis! jo för det är gott!
och om fyra timmar ska vi upp för att ta oss ner till malmö och bli fotograferade ;d men ska vi sova för dte?! haha NEJ! för vi ska se fler avsnitt av sex and the city så klart.

Idag har också kommit på att Emelie är som Samantha och jag som Carry, med det undantaget att vi inte är i NEW YORK! .. haha, 2 år .. sen så !

image6

love-


214856-


du var ingen viktig.
du var en engångsgrej.
något som behövdes för tillfället. för att dölja verkligheten.
försök nu inte få det är verka som mer än vad det var.
du har ingen plats att sätta ner mig.
du har ingen rätt att döma mig.                                                          
du finns inte.

 

image5


hard to live in my city.

Oh vad det hade varit skönt att kunna flytta hemifrån just nu. Och helst då till något helt annat.
Fick ett ryck innan om att vara utbytesstudent i trean men när jag kollade upp det hittade jag också att det kostar typ 50 000:- utan stipendium att vara det i USA!! hah, så blir dte nog inte då nej-

Förstår inte hur jag ska orka med detta, vecka 21 ska jag ha historia prov, två franska nationella, två spanska nationella och en engelska grammar check. Lämna in två spanska uppsatser, en historisk romananalys, en religionsuppsats och ha ett projekt klart om ekologi! Men har jag börjat på ett enda av dessa moment ..? klart inte!

usch- är helt slut bara jag tänker på det.

och sen får vi inet glömma köpa gummistövlar till koarp. haha, usch skog och friluftsliv.. GE MIG NEW YORK!

image3

love-


Coffee and Clothes

Så ikväll blev det VIP - kväll på MQ med hjärtat Emelie! Vi hittade alla drömkläder ( och vissa var ju så ivriga att en klänning för 700:- gick sönder ) men gick därifrån tomhänta till Espresso House *suck*.
Men vi har iallfall kommit på en relativt detaljerad livsplan ikväll. Så här ser det ut;
Fram till nästa sommar kommer vi arbeta som galningar och sen bli galna för att vi inte spenderar det utan SPARAR! Allt för en mysig enveckas resa till Paris med mycket välförtjänt shopping. Hösten därefter kommer vi faktiskt att börja trean och dessutom taturera oss! - Tycker att vi går var/varannan dag och målar med bläckpennor bara för att hitta den bästa, och de är inte dåliga våra idéer! - Efter att tredje året är avklarat försvinner hon bort till USA och jag till London (alternativt New York) och redan nu räknar vi med skyhöga telfonräkningar tack vare skvallret som ingen av oss kan leva utan! *maha*


image2


-love